Swisscorr MOMO PRO LAB SENSE Smart Bar Clip

Mayyababy Cream 5 IN 1 Natural Herbs (50ml)

Mayyababy Cream 5 IN 1 Natural Herbs (50ml)
Product Code: Mayyababy Cream 5 IN 1 Natural Herbs (50ml)
Availability: In Stock
Price: RM79.00 RM59.00

2 or more RM55.00
3 or more RM50.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

 

Mayyababy Cream 5 IN 1 Natural Herbs (50ml)

1 tube RM59

2 tubes RM110

3 tubes RM150

 

Treat and relieve cough and cold.

Treating flatulence.

For Sensitive Skin And Screeching.

Help Sleep well.

 

Eliminate insect bites.

 

Jadi sekarang dengan #Mayyababy dah tak perlu beli 4 ,5 jenis balm sehingga mencecah ratusan ringgit. Sekarang Mommies boleh beli 1 BABY CREAM je tanpa perlu fikir kena sediakan duit untuk beli 5 ke 6 jenis baby cream sebab dengan MAYYA BABY CREAM semua dah Lengkap “ALL IN ONE”..

.

1 unit Mayya Baby Cream ade pelbagai fungsi yang dapat membantu merawat dan mengurangkan masalah bayi seperti:

.

Demam

Batuk & selsema

Ekzema

Kembung perut

Tidur Lebih lena

Kulit sensetif 

Gatal dan ruam

Gigitan serangga

.

.

JIMAT, 5 IN 1

===========

.

“Bagus btol la baby cream ni..dah la harga berpatutan.. skarang sye dah tak perlu bawak 5 ke 6 jenis baby balm lagi.. bawak je 1 baby cream ni selesai semua msalah.. sebelum ni sye beli mcm2 jenis balm utk kembong 1 balm..untuk batuk selsema 1 balm..untuk demam 1 balm..gatal2 1 balm..MEMANG BERATUS JUGAK SAYA HABIS UNTUK BALM SAHAJA … Nasib baik la ade MAYYA BABY CREAM ni… dah memang buat saya dan suami berjimat sangat2”

.

LENA TIDO MALAM, IBU PON JOIN SEKAKI

======================

.

Salam. Alhamdulillah.. malam tadi try letak kat seluruh badan, lena tido die. Ibu pon turut lena skali… Pagi ni die tiru macam ibu dia, picit botol tu untuk sapu di badan” – Puan Nurul

.

.

SELEPAS DUA HARI, ECZEMA NAMPAK PERUBAHAN

=======================

.

“Hi sis. saya dah guna… Bau die best!. Naturel jek. saya suke! Baru pakai dua hari, so far dah nampak elok dah sikit eczema anak saya. Yang kat bahagian leher dah nampak perubahan… saya akan terus sapu.. nanti saya akan bagi lagi feedback dekat sis..”

.

.

HINGUS ANAK SAYA DAH TAKDE. KALAU TIDAK HARI-HARI BERHINGUS

=====================

.

“Bagus Cream ni.. Hingus anak saya dah takde… Aritu saya beli dua kan? 1 saya bagi pada pengasuh anak saya… mintak dia sapu selalu kat anak saya… Dah okey dah hingus dia.. Kalau tidak, hari-hari berhingus.. Tq sis! Nanti saya promote hihihi”

.

BABY TAK MERAGAM, TAK KEMBONG

=====================

.

Alhamdulillah, saya memang pakai ganti minyak telon… Baby pon serasi… takyah susah2 nak apply 4 5 jenis minyak or balm… memang saya suka sangat.. Bau pon best!.. Baby pon tak meragam dan takde kembung!! Tq sis

.

ANAK TIDUR LENA, RUAM SUSU HILANG

=====================

.

Assalamualaikum sis.. Alhamdulillah, saya puas hati sangat dengan produk Mayya Baby Cream… anak saya tido makin lena, kurang meragam dan ruam susu hilang.. Terima kasih sis!

.

MOMMIES… Jom bertukar dengan MAYYA BABY CREAM.

.

MAYYA BABY CREAM di formulasikan dari 4 bahan natural yang sangat berkualiti tinggi bagi kesihatan bayi dan seisi keluarga iaitu Virgin Coconut Oil, Lemon Oil, Garlic Oil dan Habbatussauda.

.

Paling penting:

.

BAU MENYENANGKAN

MUDAH MERESAP

MUDAH DIBAWA

KEGUNAAN SEISI KELUARGA

HALAL

.

❌ TIDAK PANAS

❌ TIDAK BERMINYAK

❌ TIDAK MELEKIT

 

Mommies dah xperlu beli 4 ,5 jenis balm dah… hanya 1 cream mayyababy dah boleh guna tuk semua.. memang JIMAT

 

MAYYA Baby cream

新生儿 、宝宝、蚕豆宝宝、孕妇,老人家
都能安全使用

主要功效:
- 皮肤敏感
- 发烧感冒
- 蚊虫叮咬
- 肚子涨风
- 解决便秘
- 咳嗽多痰
- 帮助入眠稳睡
- 舒缓情绪稳定

 

不管大人 小孩 或是初生嬰兒 

不同種族都在使用它

使用一些些就非常足夠了!

他能用至2個月 #不含任何化学藥物喔!

 

卻能幫助改善很多的問題

(咳嗽 / 傷風 / 多痰 / 发烧 / 皮肤敏感 / 蚊虫叮咬 / 便秘 / 肚涨)

真的太棒了

一定要随身携带它!

贴心妈妈必备一支 宝宝的万能Cream❣️

 

这是什么?

什么是MayyaBaby Cream?

你认识它了吗?

 

:它是使用了6种全天然植物油而成的❣️

(芦荟 / 柠檬 / 椰子 / 坚果 / 茴香花 / 大蒜)

:不油 不黏 不辣 

:它能帮你改善 皮肤敏感 / 宝宝热痱 / 伤风咳嗽 / 发烧 / 肚子涨风 / 多痰 的问题

 

贴心妈妈 宝宝救星 必备❣️

 

大人 小孩 初生嬰兒都能放心使用喔!

 

#Mayyababy #Cream #5IN1 #Natural #Herbs #50ml #mayya #babay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



  • hiTech
  • Berapit
  • Serene
  • GAYA
  • Lovely2u
  • Findwo
  • Forever2u
  • Life
  • fashion
Latest Subscribe
Powered By Berapit.com
FINDWO GLOBAL (PG0382650-M) © 2019